Steigerhouten meubels van Fiets

 

Bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets kun je terecht voor diverse steigerhouten meubels vanuit Emst. Wij werken te allen tijde met hoogwaardige materialen en stellen een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop. Bovendien ontzorgen wij jou van A tot Z: wij regelen het proces vanaf de productie tot aan de plaatsing.

 

Waarom steigerhout?

Steigerhout is een makkelijk te bewerken houtsoort die ook nog eens tot de goedkopere varianten behoort. Daarbij heeft het materiaal een mooie authentieke uitstraling en is het hout eenvoudig te onderhouden. De meubels van steigerhout kun je bovendien zowel binnen als buiten neerzetten, aangezien ze bestand zijn tegen vele weersomstandigheden. Het steigerhout dat wij gebruiken is van topkwaliteit, waardoor de meubelstukken jarenlang met je meegaan. Uiteraard voorzien we je graag van advies en denken we met je mee om jouw interieur compleet te maken. Wij leveren de steigerhouten meubelen overigens niet alleen bij je af, we zetten deze ook nog eens op vakkundige wijze voor jou in elkaar.

 

Onze standaard producten

De producten die je bij ons vindt, lopen zeer uiteen. Denk onder meer aan steigerhouten banken, steigerhouten tafels, steigerhouten salontafels, steigerhouten kasten en steigerhouten bedden. Maar steigerhouten bloembakken, steigerhouten kapstokken en nog vele andere soorten werken behoren tevens tot het aanbod. De meubels die je in deze categorie vindt, leveren wij in standaard maten. Deze afmetingen vindt je samen met de bijbehorende prijzen per subcategorie. Wij werken altijd op bestelling en leveren de steigerhouten meubels binnen maximaal 4 weken. Het bestelde product kun je bij ons in Emst komen ophalen of door heel Nederland op de gewenste locatie laten bezorgen. Voor steigerhouten meubels op maat ben je tevens bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust een offerte bij ons aan! Op aanvraag kunnen we zelfs een meubelstuk verven of spuiten in de gewenste RAL-kleur.

Wil je standaard steigerhouten meubels bestellen bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets? Geef jouw wensen door via het telefoonnummer 085-8882249 of via het contactformulier. Wanneer het om maatwerk meubels gaat, nodigen we je eerst graag uit in onze werkplaats of komen we bij jou op locatie langs. Wij doen er alles aan om het verlangde resultaat te behalen.