Tv meubelen op maat!

 

Voor een Tv meubel bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets. Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat bij ons altijd voorop. Daarbij ontzorgen wij jou van A tot Z en stellen we een persoonlijke, klantvriendelijke service voorop.

 

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden voor een maatwerk kast zijn eindeloos. In overleg kunnen wij dan ook alles voor jou realiseren. Te allen tijde werken wij met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van een meubelstuk dat lange tijd mooi blijft en jarenlang met je meegaat. Onderaan deze pagina vind je een aantal standaard modellen om alvast inspiratie op te doen. Ook is een ontwerp op maat mogelijke. Wij kunnen de kast op aanvraag overigens verven of spuiten in iedere gewenste RAL-kleur.

 

Persoonlijke aanpak

Samen met uw wensen gaan wij  vervolgens samen brainstormen en schetsen, waarna wij met een voorstel komen. Uiteraard denken we met je mee en voorzien we je van advies om tot het perfecte meubelstuk te komen. Wij leveren overigens door heel Nederland.

Wil jij jouw kast op maat laten maken door Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets uit Emst? Bel naar 085-8882249 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Voor jouw kast op maat moet je bij ons zijn!

Tv meubel Mirjam

Afmetingen : 

100 cm lang 

45    cm diep 

40    cm hoog 

Kader dikte 60 mm 

 

1 push to open klep ( vallend ) 

1 kabeldoorvoer ( boven zijde ) 

kleur : Ral 9010 zijdeglans geschilderd ( gewenste kleur mogelijke )