Uw unieke maatwerk tafel!

Jouw unieke tafel op maat!

 

Voor een tafel op maat vanuit Emst ben je bij Fiets Interieurbouw & Meubelmakerij gegarandeerd aan het juiste adres. Met ons gebruik van hoge kwaliteit materialen en luisterend oor voor jouw woonwensen zorgen wij ervoor dat jij straks een tafel in huis hebt die geheel voldoet aan wat jij wilt. Er zijn eindeloos veel opties in materiaalkeuze, afmetingen en toevoegingen! Of het nu om een eettafel, tuintafel, salontafel, bijzettafel, keukentafel of ander exemplaar gaat: wij maken het graag voor je. Natuurlijk denken wij hierin met alle plezier met je mee om zo uiteindelijk tot de perfecte maatwerk tafel te komen.

Standaard tafel of een tafel op maat? 

 

Voor een tafel  bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets. Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat bij ons altijd voorop. Daarbij ontzorgen wij jou van A tot Z en stellen we een persoonlijke, klantvriendelijke service voorop.

 

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden voor een maatwerk kast zijn eindeloos. In overleg kunnen wij dan ook alles voor jou realiseren. Te allen tijde werken wij met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van een meubelstuk dat lange tijd mooi blijft en jarenlang met je meegaat. Onderaan deze pagina vind je een aantal standaard modellen om alvast inspiratie op te doen. Ook is een ontwerp op maat mogelijke. Wij kunnen de kast op aanvraag overigens verven of spuiten in iedere gewenste RAL-kleur.

 

Persoonlijke aanpak

Samen met uw wensen gaan wij  vervolgens samen brainstormen en schetsen, waarna wij met een voorstel komen. Uiteraard denken we met je mee en voorzien we je van advies om tot het perfecte meubelstuk te komen. Wij leveren overigens door heel Nederland.

Wil jij jouw kast op maat laten maken door Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets uit Emst? Bel naar 085-8882249 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Voor jouw kast op maat moet je bij ons zijn!

Eiken boomstamtafel

Eiken boomstamtafels : 

Massief eiken 

Blad dikte 40 mm 

Standaard breedte 100 cm 

Lengte t/m 300 cm

De bladen kunnen worden behandeld met diverse oliën en lakken

Stalen onderstel

 

Industriële eikentafel

Industriële eiken tafel met metalen poten

Massief eiken eiken bladen

Blad dikte 40 mm 

Standaard breedte 100 cm 

Lengte t/m 300 cm 

De bladen kunnen worden behandeld met diverse oliën en lakken

Stalen onderstel

 


Rustiek Eiken kloostertafel

Eiken eettafel met geleefde look! Deze eetkamertafel is gemaakt van oud rustiek eiken hout. De lichte kleur van het hout geeft een moderne uitstraling. Het blad bestaat uit 4 cm dik massief eiken hout. Elke tafel is uniek waardoor u met de aankoop van een eiken tafel een prachtig, uniek object in uw huis heeft! Het industriële onderstel op de foto is een zogenaamd massieve klooster onderstel. Voor deze tafel zijn er echter verschillende onderstellen leverbaar. Ook met leverbaar met stalen u / x en trapezium etc..

Eiken tafel

Eetkamertafel is gemaakt van eiken hout. De lichte kleur van het hout geeft een moderne uitstraling. Het blad bestaat uit 4 cm dik massief eiken hout. Elke eiken tafel is uniek waardoor u met de aankoop van een eiken tafel een prachtig, uniek object in uw huis heeft! Het industriële onderstel op de foto is een zogenaamd x onderstel. Voor deze tafel zijn er echter verschillende onderstellen leverbaar.