Fiets: de specialist voor jouw kast op maat

 

Voor een kast op maat in Emst en verdere omstreken ben je aan het juiste adres bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets. Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat bij ons altijd voorop. Daarbij ontzorgen wij jou van A tot Z en stellen we een persoonlijke, klantvriendelijke service voorop.

 

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden voor een maatwerk kast zijn eindeloos. In overleg kunnen wij dan ook alles voor jou realiseren. Te allen tijde werken wij met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van een meubelstuk dat lange tijd mooi blijft en jarenlang met je meegaat. Denk aan materialen als teak, steiger, massief en eiken. Maar ook staal verwerken wij met genoegen in jouw maatwerk inbouwkast. In principe kunnen wij aan alle houtsoorten komen. Bovendien gaan wij professioneel te werk, zodat je zeker weet dat de inbouwkast netjes aansluit. Onderaan deze pagina vind je een aantal voorbeelden om alvast inspiratie op te doen. Wij kunnen de kast op aanvraag overigens verven of spuiten in iedere gewenste RAL-kleur.

 

Persoonlijke aanpak

Voordat wij de inbouwkast op maat voor je realiseren, komen we allereerst bij jou op locatie langs om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken en om de ruimte in te meten. Vervolgens gaan we samen brainstormen en schetsen, waarna wij met een voorstel komen. Uiteraard denken we met je mee en voorzien we je van advies om tot het perfecte meubelstuk te komen. Nadat wij een akkoord hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het maken van een unieke houten kast op maat. Zodra wij klaar zijn met de realisatie, komen wij het product bij jou thuis bezorgen en direct monteren. Zo kun jij meteen genieten van jouw nieuwe aanwinst! Wij bezorgen overigens door heel Nederland.

Wil jij jouw kast op maat laten maken door Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets uit Emst? Bel naar 085-8882249 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Voor jouw kast op maat moet je bij ons zijn!

To do list:

Stap 1

Wij komen langs voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

 

Stap 2

Wij gaan aan het brainstormen en schetsen en komen met een voorstel.

 

Stap 3

Nadat wij akkoord hebben ontvangen gaan wij aan de slag van het maken van uw unieke inbouw kast.

 

Stap 4

Wij komen de inbouw kast bij u thuis bezorgen en monteren hem gelijk voor u, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinst!