Uw unieke maatwerk bank!

Voor jouw unieke bank op maat

 

Een van de meest veelzijdige en veelgebruikte meubelstukken in een woning is toch wel de bank. Zorg daarom dat jouw exemplaar helemaal uniek is met een bank op maat van Fiets Interieurbouw & Meubelmakerij uit Emst. Door middel van hoogwaardige materialen, het uitvoerig bespreken van jouw wensen en natuurlijk uitstekende service zorgen wij voor een maatwerk bank die helemaal past bij wat jij wilt. Er zijn diverse houtsoorten waaruit je kunt kiezen en desgewenst regelen wij toevoegingen en schilderwerk. De levering zit bij de prijs inbegrepen en is afhankelijk van het eindproduct. Uiteraard geniet je met een bank op maat gemaakt te allen tijde van de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Eetkamerbank op maat ?

 

Voor een maatwerkbank bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets. Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat bij ons altijd voorop. Daarbij ontzorgen wij jou van A tot Z en stellen we een persoonlijke, klantvriendelijke service voorop.

 

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden voor een maatwerk kast zijn eindeloos. In overleg kunnen wij dan ook alles voor jou realiseren. Te allen tijde werken wij met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van een meubelstuk dat lange tijd mooi blijft en jarenlang met je meegaat. Onderaan deze pagina vind je een aantal standaard modellen om alvast inspiratie op te doen. Ook is een ontwerp op maat mogelijke. Wij kunnen de kast op aanvraag overigens verven of spuiten in iedere gewenste RAL-kleur.