Uw unieke maatwerk badkamer!

Een luxueuze badkamer op maat

 

In een badkamer is sfeer en uitstraling minstens zo belangrijk als in een woon- of slaapkamer. Sla je sanitair daarom zeker niet over en kies voor een badkamer op maat van Fiets Interieurbouw & Meubelmakerij uit Emst. Onze specialisten gaan graag het gesprek met je aan om jouw wensen te bespreken en zo tot de perfecte maatwerk badkamer te komen. Wij geven advies, ontwerpen, vervaardigen én leveren. De mogelijkheden voor het badkamermeubilair zijn uiteraard bijzonder talrijk. Op die manier kun jij een badkamer op maat met het gewenste badkamermeubel op maat samenstellen die geheel voldoet aan wat jij voor ogen hebt. Maatwerk is zeker geen overbodige luxe wat betreft badkamermeubels of een complete badkamer.

Bad meubel op maat? 

 

Voor een Bad meubel bij Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets. Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat bij ons altijd voorop. Daarbij ontzorgen wij jou van A tot Z en stellen we een persoonlijke, klantvriendelijke service voorop.

 

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden voor een maatwerk kast zijn eindeloos. In overleg kunnen wij dan ook alles voor jou realiseren. Te allen tijde werken wij met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van een meubelstuk dat lange tijd mooi blijft en jarenlang met je meegaat. Onderaan deze pagina vind je een aantal standaard modellen om alvast inspiratie op te doen. Ook is een ontwerp op maat mogelijke. Wij kunnen de kast op aanvraag overigens verven of spuiten in iedere gewenste RAL-kleur.