Maatwerk meubels van Fiets

 

Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets is dé specialist wanneer het gaat om maatwerk meubels in Emst en omgeving. In overleg kunnen wij alles voor jou realiseren; wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken bovendien gebruik van hoogwaardige materialen, zodat jij nog jarenlang zult genieten van de meubelen op maat.

 

Uiteenlopende mogelijkheden

De meubels die wij op maat produceren lopen zeer uiteen. Denk onder meer aan een tafel op maat, een bank op maat, een kast op maat en radiatorbekleding op maat. Maar ook als het om een keuken op maat of een badkamer op maat gaat, zijn wij jou graag van dienst. Wij vervaardigen met genoegen kastjes en andere houten meubels op maat om deze ruimtes evengoed van de juiste meubelstukken te voorzien. Doorgaans zijn we enkele weken bezig met het realiseren van de producten. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de voortgang. Zodra de maatwerk meubels klaar zijn, kun je deze bij ons in de werkplaats komen ophalen of laten bezorgen op een gewenste locatie door heel Nederland. De meubels monteren wij overigens altijd voor jou en voor de installatiewerken gaan wij tevens op zoek naar een oplossing. Zo verzorgen wij het complete plaatje.

 

Geheel volgens jouw wensen

Voordat wij voor jou aan de slag gaan, bespreken we graag eerst de mogelijkheden en jouw wensen omtrent de meubels op maat. Hiervoor nodigen we je bij ons in Emst uit of komen we direct bij jou op locatie, zodat we de ruimte gelijk kunnen inmeten. Uiteraard voorzien we jou van advies en denken we met je mee. De materialen waarmee wij werken lopen uiteen van teak en steiger tot eiken en staal: ook hierin is alles mogelijk. Vervolgens verzorgen wij het ontwerp om jou een beeld te geven van het resultaat. Te allen tijde komen wij onze afspraken na en gaan we op professionele wijze te werk. Bekijk de mogelijkheden op deze website om alvast inspiratie op te doen. Staat het door jou gewenste meubilair er niet tussen? Neem dan contact met ons op om te vragen wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij kennen geen grenzen en stimuleren creativiteit!

Maak een afspraak met Interieurbouw & Meubelmakerij Fiets door te bellen naar 085-8882249 of door een reactie te plaatsen via het contactformulier. Wij zijn je met genoegen van dienst indien het om maatwerk meubels gaat.

Tafels

Keukens

Badkamer


Banken

Radiator

Inbouwkasten